Teambuilding

Bouwen aan een beter team

Welke kwaliteiten zitten er in ons team? Op welke manier kunnen we effectiever samenwerken? Hoe gaan de teamleden om met weerstand? Wat is ieders positie binnen het team? Wat zijn mogelijke verbeterpunten?
Een teambuildingsessie met paarden is een unieke en leerzame ervaring die garant staat voor interessante inzichten en bijzondere momenten voor het hele team.

> Interesse? Neem contact op voor een offerte op maat.

teambuilding met paarden Rotterdam

Teambuilding met paarden

Met teambuilding werk ik samen met andere erkende paardencoaches. Wij geven het team een opdracht en begeleiden deze. De deelnemers hoeven hierbij niet veel te praten. Door de interactie met het paard, het zien van de reactie van het paard en het voelen van de energie in de paardenbak (omheinde ruimte), krijgt ieder teamlid zélf inzichten in de situatie die men (onbewust) al lang heeft aangevoeld. Hierdoor ontstaat binnen het team ruimte en vrijheid om anders naar situaties te kijken en hiermee om te gaan. En juist omdat er tijdens de sessie niet veel gesproken hoeft te worden, ervaart het team deze manier van werken als zeer veilig. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning en plezier.

Programma op maat

Heb je speciale wensen? Dan ontvang je een programma op maat.

Bij een groter team kan de groep worden gesplitst. De ene helft van de groep start met paardencoaching en de andere helft gaat een andere (nader te bespreken) activiteit doen. Vervolgens draaien we dit om. Als dat wenselijk is, kan er na de coaching in subgroepjes nagecoacht worden. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken voor 1-op-1 coaching op een later tijdstip.

Locatie en catering

De teambuildingsessie is op een sfeervolle locatie in een rustieke omgeving waar de dagelijkse druk even wegvalt. Catering (drankjes, lunch of BBQ) kan geheel naar wens verzorgd worden.

Wil je een bijzondere en leerzame beleving die jou en je collega’s lang bij zal blijven? Ik  bied je een waardevol teambuildingsuitje met geweldige resultaten.

> Interesse? Neem contact op voor een offerte op maat.

Lees hier de ervaringen van anderen.