Over mij

Ik ben Colette Bolomey (1970). Van jongs af aan rij ik paard en ik geniet nog steeds intens van het contact met deze mooie en gevoelige dieren. In 2016 heb ik persoonlijk ervaren wat het effect is van contact met paarden bij levensvragen en de begeleiding daarbij van een professionele paardencoach. Inmiddels ben ik zelf gediplomeerd paardencoach (equine assisted coach).

Coaching met paarden groeit enorm aan populariteit en de praktijk wijst uit dat deze vorm van coaching zeer effectief is bij het realiseren van bepaalde doelen, zowel op persoonlijk- als zakelijk vlak.

> Interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Veel inzicht

Mijn eigen coachsessies met paarden hebben mij veel inzichten opgeleverd. Ik ben rijper geworden en voel me sterker en beter in staat om keuzes te kunnen maken. Omdat coaching met paarden mij veel gebracht heeft en ik dingen echt anders ben gaan aanpakken, wil ik graag andere mensen hiermee helpen.

Tijdens een of meerdere sessies met paarden, krijg je nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen. Het contact met deze gevoelige dieren zorgt ervoor dat je snel ontdekt waar de schoen wringt en je kunt er meteen mee aan de slag. De paarden geven je instant feedback, dus het leerproces gaat meteen van start. Heel praktisch en totaal niet zweverig, juist heel concreet en ervaringsgericht!

Naast de paardencoaching werk ik voor diverse organisaties, waaronder adviesbureaus, goede doelen en overheid, als communicatieadviseur, relatiemanager en fondsenwerver. Ook voor communicatiediensten kun je een beroep op mij doen. Voor referenties en mijn CV verwijs ik je graag naar mijn persoonlijke LinkedIn pagina.

Wat maakt mij een goede paardencoach voor jou?

Ik ben:

  • prettig in de omgang
  • empathisch
  • praktisch
  • integer
  • klant- en servicegericht
  • erkend equine assisted coach

En… ik heb levenservaring.

Ben je benieuwd naar hoe anderen een paardencoachsessie bij mij hebben ervaren? Kijk dan eens op ervaringen anderen.

> Interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden.