Coachaanbod & tarieven

Thema’s die met coaching met paarden heel goed aan te pakken zijn:

Burn-out, Communicatie, Contact maken, Kansen en oplossingen zien, Keuzes maken, Leiderschap, Omgaan met veranderingen, Patronen doorbreken, Persoonlijke ontwikkeling, Rouwverwerking, Ruimte geven en nemen, Samenwerken, Stressreductie, Teambuilding, Verbeteren relaties, Vertrouwen, Weerbaarheid, Zelfinzicht- en reflectie.

Individuele coaching is de beste aanpak om met je eigen thema(‘s) aan de slag te gaan. Soms gaat het om het verbeteren van relaties of wil je elkaar beter leren kennen. Dan is het effectiever om dit samen te doen met degene die het betreft (partner, kind, vriend, vriendin of collega). Via duo-coaching krijg je de kans om samen met hem of haar te werken aan de knelpunten binnen jullie relatie. Voor deze beide vormen van coaching kan ik ook bij jou langskomen om je of jullie met je eigen paard of pony te coachen.

> Interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Misschien heb je meer last hebt van bovengenoemde thema’s binnen een groep? Denk dan eens aan groepscoaching. Je komt alleen, net als de andere deelnemers. Niemand kent elkaar en samen vormen jullie een groep. De deelnemers voeren met elkaar en de paarden diverse activiteiten uit en krijgen zo nieuwe inzichten.

Teambuilding met paarden is ook heel verhelderend bij bijvoorbeeld thema’s als communicatie, leiderschap en samenwerking. Paarden zijn kuddedieren en voor hen is het van levensbelang dat al deze zaken goed verlopen. Klopt er iets niet, dan maken ze dit meteen zichtbaar.

Tarieven
Klik hier voor de tarievenpagina.

> Interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden.

De coachsessies zijn op de grond náást het paard, nooit óp een paard. Je hebt dus geen ervaring met paarden nodig en je mag er zelfs best wat huiverig voor zijn. Wanneer het groepen of teams betreft, zijn er altijd minimaal 2 coaches aanwezig. De groep zal uit minimaal 4 personen en maximaal 20 bestaan.

> Interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Annuleringsvoorwaarden

  • Individuele- en duo coachsessies moeten uiterlijk 48 uur voor aanvang worden geannuleerd.
  • Bij groeps- en teamsessies wordt vooraf 50% aanbetaald. Bij afzegging daarvan wordt 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Is de afzegging korter dan 7 dagen voor de startdatum? Dan betaal je het volledige bedrag en plannen we een nieuwe datum in.

Privacy gewaarborgd

Alle informatie die in een sessie naar voren komt, wordt professioneel en vertrouwelijk behandeld en wordt nooit gedeeld met derden.

Cadeaubon

Best lastig soms om een cadeau te vinden… Denk eens aan een persoonlijke paardencoachsessie bij mij en bestel een cadeaubon!

cc-voucher-def