Ervaringen

Ervaringen / reviews van anderen

Mensen die gecoacht zijn door mij hebben nuttige inzichten opgedaan die hen verder hebben geholpen op de weg naar verandering. Lees hieronder hoe zij hun paardencoachsessie ervaren hebben:

  • Mirjam (43 jaar): “In april heb ik een coachingsessie bij Colette gedaan. Ze was betrokken en wist de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen. Bij de paarden voelde ze precies goed aan wanneer ik begeleiding nodig had en wanneer ze juist een paar stappen achteruit kon doen om mij dingen zelf te laten ervaren. Ik vond het een mooie ervaring en heb er veel aan gehad. Ook de locatie was heel prettig en comfortabel.”
  • Geert (54 jaar): “Colette heeft mij op een heel natuurlijke wijze kennis laten maken met paardencoaching. Het is verbluffend om te ervaren dat je eigen gedrag zo’n grote invloed kan hebben op je omgeving, in dit geval een paard. Het was best spannend in de bak; ik voelde me hulpeloos, opgelaten en soms ook trots. Colette wist me met vragen te begeleiden, maar me vooral mijn eigen weg te laten kiezen. De nabespreking was indringend en werd vakkundig begeleid door Colette. Prachtige ervaring!”
  • Luna (16 jaar): “Een unieke en inspirerende ervaring met een ontspannen sfeer en Colette voelt precies aan wat nodig is.”

  • Marijke (47 jaar): “Ik had het geluk om een coachsessie met paarden bij Colette te mogen meemaken. Ik was best onzeker over ‘hoe en wat’ met de paarden, maar Colette bleef op een afstandje steeds aanwezig. Haar open houding en vragen hielpen mij om alles gewoon maar te laten gebeuren.”

  • Natascha (51 jaar): “Paarden, die mij de les lezen? Enigszins sceptisch nam ik deel aan een coachingsessie van Colette en haar paarden. Mijn sceptische houding bleek echter ongegrond. Colette leerde mij juist de paarden te lezen waardoor ik uiteindelijk zelf het antwoord kon geven op mijn coachingsvraag. Een bijzondere ervaring!”
  • Esther (49 jaar): “Paarden…? Ik heb niets met paarden. Toch was de coachsessie met paarden een unieke ervaring. Tijdens de sessie al, maar vooral erna. Je kijkt terug naar wat er is gebeurd, hoe je dingen hebt aangepakt en vooral wat je niet hebt gedaan… Colette bedankt!”

  • Paula (45 jaar): “Paardencoaching bij Colette is een bijzondere ervaring. Ze kan goed luisteren en weet precies de juiste vragen te stellen! Vanaf mijn jeugd ben ik al met paarden bezig, maar deze omgang met paarden vind ik uniek!”
  • Lisette (55 jaar): “Ik stapte met een gerust hart de paardenbak (omheinde ruimte) in, want ik vertrouwde volledig op de kennis en kunde van Colette over de paarden. Met gepaste afstand liet Colette gebeuren wat er gebeurde. Zij kwam pas naderbij toen er interactie van mijn kant kwam. Door haar open vragen werd duidelijk wat het hele gebeuren met mij deed. Colette liet mij een oefening uitvoeren. Met hulp van de paarden (lees: letterlijk en figuurlijk steuntjes in de rug) heb ik de oefening volbracht. Thuis had ik nog meer door wat een geweldige ervaring ik meegemaakt had. Sterker nog als ik iets niet durf, dan denk ik aan de twee paarden en ga het alsnog doen.”

paardencoaching Rotterdam en Zeeland

> Interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden.